MuziekĀ - Creativiteit - Natuur

Je bent nu hier: Home Muziek - Creativiteit - Natuur

Muziek

Muziek spreekt bijna elk kind aan. Of je nu wilt luisteren, een instrument wilt bespelen of het in je hart wilt voelen. Muziek beweegt kinderen. Niets moet, alles mag bij ons op muzikaal gebied. Zo wordt er gezongen, gedanst op het podium en er staat een piano waar de kinderen eenvoudige liedjes op kunnen leren spelen. Ook bezoeken we activiteiten in het muzikale Scheveningen. Kortom, genoeg ruimte voor ieder kind om zijn of haar eigen muzieksmaak te ontwikkelen.

CREATIVITEIT

Liever creatief? In ons atelier kunnen kinderen heerlijk hun gang gaan met hun creativiteit. Er staan ezels om op te schilderen en er is materiaal zoals hout, wol, schelpen en andere natuurlijke materialen om je fantasie de vrije loop te laten. Ook hier is ons niets te gek; doe en probeer maar en kijk wat er van komt! Het maken van je creatie is belangrijker dan het eindresultaat en je mag er zo lang over doen als je wilt.

NATUUR

I edereen die op Scheveningen woont weet hoe mooi ons strand, de duinen en de bossen zijn. Lekker buiten zijn is in alle opzichten goed voor je. Het prikkelt je zintuigen, je kunt je energie kwijt en het is vooral leuk! Meerdere keren per week zoeken we de natuur op, bij mooi en minder mooi weer. We gaan bijvoorbeeld strandjutten, wandelen in het bos, hutten bouwen of fietsen door de duinen.

PEDAGOGISCH BELEID

Meer lezen over onze visie? Klik op onderstaande link voor ons pedagogisch beleid.

Pedagogisch Beleid versie januari 2020.pdf