Over ons

Je bent nu hier: Home   Contact

Mijn naam is Lieke Demenint en ik ben oprichter van Kind aan Zee ®.

Ik woon samen met mijn man Sven en kids; Julie en Bjorn, op het heerlijke Scheveningen en geniet van ons het leven aan het strand.

Het idee voor Kind aan Zee is enkele jaren geleden ontstaan uit lange ervaring in de kinderopvangbranche enerzijds en mijn eigen visie op kindontwikkeling anderzijds. Binnen verschillende organisaties heb ik gewerkt op basis van pedagogische visie’s zoals Emmi Pikler, Reggio Emilia en de Gordon methode. Al deze ervaringen heb ik mee kunnen nemen in het concept van Kind aan Zee.

Ons kleine team bestaat uit Pien, Femke en mijzelf. Kleinschaligheid, warmte en persoonlijk contact met zowel het kind als de ouder(s) zijn voor ons de randvoorwaarden voor een goede opvang voor kinderen. Elke dag kijken wij naar wat het individuele kind nodig heeft na een drukke schooldag. Waar het ene kind heerlijk buiten wil ravotten, wil het andere kind wellicht werken aan een mooi kunstwerk, een mooi dierenboek doorbladeren of met groepsgenootjes een rollenspel spelen.

Zo creeeren wij een fijne en veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn!

~ Lieke Demenint ~

Contact formulier

OPENINGstijden EN SLUITINGSDAGEN

De BSO is 51 weken per jaar geopend en de Peuteropvang 40 weken per jaar

Peuteropvang Maandag - Vrijdag van 8:45 - 12:15 uur en de BSO Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag geopend van 15:00 - 18.30 uur

Woensdag van 12:30 - 18:30 uur

Tijdens de vakanties open van 8:30 - 18:30 uur

Wij zijn gesloten op nationale feestdagen en één week rond kerst

en Oud & Nieuw


ADRES

Kind aan Zee bv
Neptunusstraat 76
2586 GT Scheveningen

Vacatures

Wij zijn op zoek naar medewerkers


Contactpersoon:

Lieke Demenint

06-18496560
info@Kindaanzee.com