Praktische informatie

Je bent nu hier: Home    Praktische informatie

Tarieven 2019

51 weken pakket ( 40 schoolweken en 11 vakantieweken ) uurtarief € 8,13

46 weken pakket ( 40 schoolweken en 6 vakantieweken ) uurtarief € 8,33

Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag geopend van 15:00 - 18.30 uur

Woensdag geopend van 12:30 - 18:30 uur

Kinderopvangtoeslag berekenen: Kinderopvangtoeslag is de bijdrage in de kosten van de kinderopvang door de overheid. De hoogte van de toeslag hangt af van de hoogte van het inkomen en het aantal kinderen dat naar de opvang gaat. Op www.toeslagen.nl is het mogelijk een proefberekening te maken.

De groep kinderen

De groep kinderen bij Kind aan Zee bestaat uit 1 verticale groep van maximaal 20 kinderen per dag. Ieder kind is welkom vanaf 4 jaar en mag zijn of haar hele basisschoolperiode bij ons blijven. Zo kunnen broertjes en of zusjes samen bij ons terecht. Bij de planning streven wij naar een evenwichtige leeftijdsopbouw van kinderen. Op dagen dat de leeftijden wel wat verder uit elkaar liggen kunnen we ervoor kiezen om de groep in twee leeftijdsgroepen te splitsen.

Wat eten en drinken we?

Kinderen krijgen gezond en gevarieerd te eten bij ons. Na schooltijd wordt de tafel gedekt voor een fruit maaltijd en verantwoorde tussendoortjes zoals een rijstwafel met kaas of vers gebakken bananenbrood. Tijdens de vakanties wordt er een uitgebreide en gevarieerde lunch voorbereid. Regelmatig bieden wij 'nieuwe' dingen aan zodat het kind zijn smaak kan uitbreiden. Als drinken bieden wij water, thee en verantwoorde aanmaaklimonade aan.

Het voedingsbeleid van Kind aan Zee is opgesteld door een kindervoedingsdeskundige.

Pedagogisch beleid

Klik op onderstaande link voor ons pedagogisch beleid.

Pedagogisch Beleid versie januari 2019.pdf

GGD_Inspectierapport_BSO Kind aan Zee_12-09-18.pdf